Nederlands   |   Engels

Gildeweg 44
3771NB Barneveld
Nederland

Zoeken

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

Over Eurofins

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 35.000 medewerkers verdeeld over meer dan 400 hyper moderne laboratoria actief in 44 landen en heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van Eur. 2.9B (pro-forma 3.4B). Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR ~25%) en verwacht in 2019 met ~40.000 medewerkers een omzet van ~4.0B te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei met 30 startups in 2017, heeft Eurofins afgelopen jaar in verschillende landen een totaal van ruim 60 acquisities gedaan. Eurofins is continu op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers die het verschil willen maken. Onze lat ligt hoog en we vragen veel van je. Daarvoor in de plaats krijg je uitdagend werk binnen de dynamische werkomgeving van Eurofins.

 In ons streven om wereldleider te worden in al onze bioanalytische diensten zijn we de afgelopen 30 jaar sterk gegroeid, zowel door autonome groei als door strategische overnames. Ook investeren wij veel in innovatie en hebben wij nauwe banden met diverse start-ups. We bouwen voort op onze behaalde resultaten en zetten de trend van (inter)nationale uitbreiding actief voort.

Een dergelijke omgeving creëert een constante behoefte aan getalenteerde en toegewijde werknemers die graag het verschil maken. Als u op zoek bent naar een werkgever die toewijding en goede ideeën waardeert, waarbij het werk meer dan alleen een baan is en waar actieve loopbaanontwikkeling mogelijk is, kijken we er naar uit u te ontmoeten!